Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já vám nevím. Teď je třeba vyšetřována za podvody při čerpání dotací bývalá hejtmanka Vaňhová, členka ČSSD. Své škraloupy má i Benda. Tak ona to byla pravice?

0 0
možnosti
VK

jakou stranu prosím považujete za pravicovou? V současnosti v parlamentu ČR neexistuje pravicová politická strana... možná v rámci (vašeho) kraje nějaká je, ale docela bych se tomu divil

0 0
možnosti
Foto

Mohl byste nějak definovat, jak by pravicová strana měl vypadat?

0 0
možnosti
PK

No jo,prostředí se mění, ideály zestárly a historické personální vybavení (Gross,Špidla,Paroubek + Zeman) bez komentáře, stávající personál též nelze komentovat (snad s vyjímkou p.Hamáčka) raději. Pro mladé nesrozumitelné a staří již jim nevěří.

Nakonec je ČSSD viditelně jen prodloužená ruka EU v prosazování feministických a relativistických opatření, jehož nejzřetelnějším příkladem je inklusivní školství, ale i snaha o kvóty na zaměstnávání žen a rovnost platů.

I jako konzerva musím přiznat, že je to smutná podívaná jak stará dělnická strana s bohatou historií a se zřetelným podílem na naší historické realitě ztrácí prestiž a pomalu skomírá ....autorovi karma za blog..

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS