Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Článek dával smysl, dokud jste počítal ty procenta. V posledních 2 odstavcích jste najel na "hnědnutí" a rácio vyvanulo..

0 0
možnosti

Za současnými tanečky bych viděl dirigenta - Jiřího Paroubka. Jeho až neuvěřitelnou houževnatost, vlézt do Lihového domu, třeba oknem ! Topolánek měl Dalíka - Sexy mozek, tedy Bendu. Je třeba získat zdroje ! Zeman to řeší pračkou darů přes skořápku Strany nesvéprávných občanů - Benda, jako podnikatel potřebuje oporu - snaha, získat ji zleva. Lev očekávaně chcípl - Hamáček ještě žije ! Čile tedy naslouchá Paroubkovi. Očekává se propad ČSSD - Nic se neděje, Kmoníček v USA zlobí - Hamáček Hrad poslouchá. Přichází tedy Jiří a vše zachraňuje - Benda profituje - Paroubek prezidentuje a Hamáček si lebedí na Velikou louží ! Hašek si mne ruce vyšlo to ! Klasika vznešenosti, sociálně demokratických myšlenek ! Tažení začíná se - U Okresu na Severu ! Soudruh Pláteník by chlapce pochválil ... :-)

2 0
možnosti

Jsem skutečně zvědav - do jaké míry se mýlím - Voličem ČSSD nejsem. Přesto stále uznávám její platné, historické místo na naši politické scéně - Je ji škoda ! Peckové a Šmeralové by se nestačili divit ! ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
člen strany VIZENS,  autor je podnikatelem v oblasti obchodu a vývozu skla, zároveň působí na Univerzitě J. E. Purkyně v Ústí nad Labem

kontakt: vondrous.j@centrum.cz

web: www.vizens.cz

Seznam rubrik