Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

... Též se zvědavým napětím očekávám s jakou předem domluvenou konečnou verzí před nás občany postižené strany - ÚHOS, Faltýnek, Kapsch, Ťok a Ištván, policejní vyšetřovatelé - předstoupí a zda ta konečná verze nebude mít třeba ,,drobná okénka"??

0 0
možnosti
MS

Tak doufejme, že tentokrát už se Babiš neomezí jen na "kampáň a účelovku" a že nám k tomu řekne i pár hřejivých slov.:-)

2 0
možnosti
MS

SouhlasR^ Jen bych podotkl, že kauza Nečasová-Nečas neskončila tak, jak píšete. Kromě těch nezdaněných darů bylo Nečasové "přišito" i zneužití vojenské kontrarozvědky ke sledování Nečasovy exmanželky a dostala za to podmíněný trest. Pokud jde o "trafiky" pro 3 poslance ODS, tato kauza ještě není ukončena a jsou v ní obviněni kromě jiných i manželé Nečasovi.

2 0
možnosti
JV

Ano, ale v roce 2019... A pana Ratha chytli v roce 2011, 2012? A taky do dneška běhá po městech a nádražích... :-) Tím neříkám, že nemáte pravdu, ale že společnost je soustavně obelhávána těmi nahoře, místo toho, aby se něco konečně udělalo...

2 0
možnosti
MB

ANO - Nemám Hnutí rád! Nicméně nepopírám i určitý záblesk spoluobčanů = Jejich Naivní naděje = Že se tedy konečně objevili lidé!! Tak jo :

Babiš je trestně stíhán - dělá si z něj srandu i USA tisk. Faltýnek je novodobý Vekslák, který používá zašifrovaný mobil - radní za ANO sedí ve Správní radě státní instituce = bere prachy zadarmo. To mu nestačí, tedy Veksluje se zakázkami rovněž. Odznakem moci je mu SUV Mercedes s velkými koly, další za ANO si dá šílenou SPZ - po vzoru bývalých Kmotrů ODS. Jermanová se s tím nepáře a přímo přiděluje služební auto svém muži. Vážně, a ano - Co se vlastně změnilo ? ...:-)

14 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
člen strany VIZENS,  autor je podnikatelem v oblasti obchodu a vývozu skla, zároveň působí na Univerzitě J. E. Purkyně v Ústí nad Labem

kontakt: vondrous.j@centrum.cz

web: www.vizens.cz

Seznam rubrik