Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"oněch 50 milionů je přece z hlediska miliardáře naprosto marginální záležitostí"

Ovšem to by nesmělo jít o Babiše.Ten jde po koruně jako slepice po flusu - pravidla nepravidla. Další neoprávněné pobírání dotací, aneb i malá domů se počítá.

Farma Čapí hnízdo i nadále pobírala dotace určené pro malé a střední podniky. Řádově šlo o tisíce korun ročně, jimiž ministerstvo zemědělství přispívá na chov burských koz, plemenných beranů a kozla, píší Hospodářské noviny. Spadá přitom pod koncern SynBiol, který měl předloni tržby 3,4 miliardy. Z údajů ministerstva zemědělství vyplývá, že loni přišlo do zoo na Čapím hnízdě 21 290 korun na chov koz a ovcí. Rok předtím to bylo přes třicet tisíc, což byl zhruba dvojnásobek proti roku 2015

Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/capi-hnizdo-dotace-andrej-babis-dz8-/ekonomika.aspx?c=A180202_081709_ekonomika_rts

1 0
možnosti
Foto

Máte v blogu tolik faktických chyb, až se mi z toho točí hlava. Vypíchnu jednu - ZATÍM NIKDO NEDOKÁZAL, ŽE TA KAUZA ÚDAJNÉHO ÚNOSU JE PRAVDIVÁ, přesto to berete jako hotovou věc. připomínáte mi s odpuštěním ovci, která sežvýká všechno na první dobrou, aniž by zkoumala, jestli to, co jí někdo dal do koryta, je vůbec jídlo... Rv

5 3
možnosti

Dobrý den,

rozhodně nepíšu, že je kauza únosu pravdivá. Píšu, že je hodně divné když někdo posílá svého syna na Krym "se léčit". To za prvé a za druhé se podivuji nad tím, že policie věc odložila aniž by vyslechla samotného pisatele trestního oznámení. A za další, že to státní zastupitelství takto odsouhlasilo svým dozorem. Nevkládejte mi prosím do úst něco co není pravda. Nejsem ovce, ale taky nejsem manipulátor...Ta reportáž je z hlediska novinářské etiky za hranou, ale jedna věc je novinářská etika a druhá je, kam jsme dospěli.

2 0
možnosti
Foto

Aajajaj..... moc a moc dobré. Smekám a dávám karmu.

Někteří dnes napsali, že nové informace je děsí. Já to zas tak úplně jako krajně děsivé nevidím, protože s ohledem na všechno veřejně dostupné informace a dosavadní Babišovo jednání a chování to není to nejděsivější.

Nejhorší totiž je nejasná odpověď na otázku: Kam až je Babiš ochoten zajít? A to mne děsí.

Jste-li udiven tím, jestli Babišovi stojí za to všechno (pro něj) bagatelní částka 50 mio. Zkuste se na to podívat jinak - začalo to tím, že mu někdo vyčetl tento podvod a on, z důvodů různých začal vypouštět krycí mlhu. Možná se bál, aby při tom nevyplavaly na povrch další nepatřičnosti, možná pouze proto, že mu přece nikdo nebude nic diktovat.

Určitě však není na pořadu dne vrchol jeho "schopností". Jsem přesvědčen, že pokud se za tímto důsledně půjde, ještě ukáže, čeho je schopen.

6 0
možnosti

Koho místo něj? Aby jednal v zájmu nás a ne například Bruselu?

4 0
možnosti

Poprvé v post-plyšové době máme ve vrcholné politice zloděje, který křičí chyťte zloděje. Nebezpečného psychopata a manipulátora, který svým marketingem zblbnul 20% oprávněných voličů.

Kéž by jim bylo z hůry dáno a konečně procitli.

4 1
možnosti

Myslíte, že volební kampaně stran jsou financovány legálně?

2 0
možnosti

Tak ať konečně soud koná, když je vše jasné..a další svědek byl nalezen..

2 0
možnosti

P97e28t14r 11B89u52r45i46a55n

13. 11. 2018 11:54

Dobře napsáno, karma.

3 0
možnosti
Foto

Za těchto okolností si nelze nevzpomenout na všechny ty povýšené útoky na novináře, jímž museli tolikrát čelit. Kdo se o nich tolikrát vyjádřil z výšin moci, jako by byli jen směšným a překážejícím balastem? Možná přeci jen přijde čas, kdy lidé přestanou být veselí z nadutých bonmotů (jako by šlo o dobré vtipy ) a začnou se zajímat o to, co bylo pod nimi a za nimi - zbytnělá sebedůvěra rostoucí do nebe. A také nebezpečí.

9 1
možnosti
Foto

co je to za pall mall?

1 0
možnosti
Foto

Systém, v němž se příběhy takto odvíjejí, vytvořili naši zákonodárci a byrokrati.

Každá pokusná myš v bludišti doběhne jen tam, kam jí je umožněno nastavením koridorů.

1 0
možnosti
Foto

Aby mohl jakýkoli systém fungovat, je potřeba systém hodnot - ten je ale v hlavách, ne na papíře

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS