Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M37i36l43a15n 28K15e30s89l

1. 5. 2015 23:58

Velká většina národa neví, ani že nějaký Peroutka byl a proto mu samozřejmě ani není schopna rozumět.Přesto asi máte pravdu,že asi degenerujeme.Polovina národa si myslí,že ta druhá polovina,která fandí Putinovi je degene degene no blbá a ta druhá si z opačného důvodu myslí o té první totéž.Suma sumárum  celý národ je degene degene.

1 0
možnosti

Nevidím to tak dramaticky. Zemanovi přisluhovači budou z principu hledat další špínu a čím více se budou snažit, tím budou trapnější. Nechala bych je, ať se v tom sajrajtu, který kolem sebe vytvářejí, dál ráchají, slušného člověka nestrhnou :-)

0 0
možnosti

J21a98n 61F12r17o92l71í46k

1. 5. 2015 15:51

Pane autore. To, že jeden hulvát a jeho soudruh poskok se snaží zneuctít Peroutku neznamená, že jsme jako národ zdegenerovaní.

3 0
možnosti
Foto

Lze zneuctít někoho, kdo se sám zneuctil?

1 1
možnosti

Je velice (pekne) opirat se F. Peroutku jako o berlicku v teto dobe, kdy nam nevadi jeho ne_pokracovatele a nezridka oslavujeme prekrucovani skutecnosti az lez z jejich 'per'. Bude z toho mit radost.

0 1
možnosti
Foto

Paušalizace je jednou ze spolehlivých cest do pekel ;-)

1 0
možnosti
Foto

Je tu jistá záhada. Pokud vyjdeme z předpokladu, že většina národa Peroutkovi rozumí, pak nechápu, proč si do svého čela postaví "člověka", který mu naopak nerozumí.

Z toho plyne, že pouze menší část národa je schopna Peroutkovi porozumět. Žel.

3 0
možnosti

Lekl jsem se, že v textu zmíníte ve stejném duchu i Václava Havla. Peroutka byl prostě novinář a jestli Peroutkovu cenu dnes dostávají novináři jako Marjanovič, Palata, Štětina, Mitrofanov..tak to mnoho vypovídá o porozumění Peroutkovu dílu. Ne národ, ale naši novináři degenerují a to fest!!

4 1
možnosti
Foto

Pokud byste byl novinářem Vy, byl byste vyznamenám cenou Josepha Goebbelse.

3 2
možnosti

Vzkaz muslimům,kteří vyrostli na Západě,pak zní:jste novodobí otroci a západní společnosti vás chtějí zotročit tak,abyste celý den a celý život tvrdě pracovali,ale nikdy nezískáte respekt a důstojnost,kterou si jako muslim zasloužíte.Proto všeho nechte,opustte svoje země a přidejte se k nám,připojte se k IS a udělejte vše,co můžete pro podporu chalífátu.

0 1
možnosti

Co na to říkáte?.

0 0
možnosti

Jen malou poznámku k větě "Chápu, lid, který neumí číst a neumí přemýšlet je ideální pro takové ty Hitlery a jím podobné pány z hradů. Masa v podobě Švejka se snadněji ovládá."

Němci za časů Hitlera určitě uměli číst a přemýšlet, byl a je to jeden z nejvzdělanějších národů světa.

Příčiny Hitlerova úspěchu byly jiné, než zfanatizování negramotných mas.

(to byla Leninova parketa)

2 0
možnosti
Foto

nelze říci, že by zakomplexovaný bavorský  a pruský sedlák, frustrovaný z porážky ve WWI, byl v politickém smyslu vzdělanější než mazaný ruský rolník, který i Lenina tahal za fusekli.

0 1
možnosti

Vyjimečné s vámi souhlasím. Bohužel různí Petříkové a další to nikdy nepochopí, protože se nikdy nenaučili číst mezi řádky, proto stále sní o kumunistických jednoduchých heslech, které právě na takové působily.[>-]

5 1
možnosti
Foto

To bychom si potom třeba i Urválkova slova mohli vykládat jako protikomunistická.

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS